Usluge

I staro može da izgleda kao novo

Zablistajte novim sjajem!

Znanjem i iskustvom u svom radu, kao i posvećenim pristupom, svakom Vašem odevnom predmetu vratićemo pređašnji sjaj.

 • Foto

  Hemijsko čišćenje

  Hemijsko čišćenje predstavlja najefikasniji način uklanjanja masnih i ostalih fleka sa tekstila. Hemijsko čišćenje podrazumeva proces čišćenja tekstila, koji se vrši kombinovanjem efikasnosti mehaničke akcije i hemijskog rastvora. Mašina za hemijsko čišćenje je slična mašini za pranje, s tim da umesto vode koristi hemijski rastvor

 • Foto

  Pranje i sušenje veša

  Za pranje vašeg veša koristimo vrhunske deterdžente, omekšivače i sredstva za uklanjanje mrlja, koji garantuju visok stepen čistoće, a pritom se zadržava kvalitet tkanine i postojanost boja. Iz higijenskih razloga vaš veš se pere zasebno odnosno vašu narudžbinu obrađujemo zasebno od narudžbine ostalih klijenata.

 • Foto

  Peglanje veša

  Peglanje se vrši savremenoim i profesionalnim peglama i valjkovima čime se osigurava visok kvalitet pružene usluge. Temeljno opran ili hemijski očišćen veš biće savršeno ispeglan kod nas. Ne morate se više brinuti oko hrpe veša koja besomučno narasta, možete nam poveriti i peglanje veša koji ste sami oprali kod kuće.

 • Foto

  Dubinsko pranje i čišćenje

  Dubinsko pranje namestaja ili auto enteriejra obuhvata pranje mesta za sedenje, naslona, naslona za ruke i zadnje strane. Sušenje traje nekoliko sati posle tretmana. U procesu pranja koristi se najkvalitetniji prašak zauklanjanje nečistoća, fleka i neprijatnih mirisa koji nije štetan po zdravlje ljudi i životinja.

 • Foto

  Tepih servis

  U sklopu firme nalazi se pogon za pranje tepiha svih vrsta. Pranje tepiha podrazumeva skidanje fleka na suvo, zatim se tepih se ceo dobro iščetka, potom centrifugira, gde se istovremeno i ispira od pene i prljavštine. Potom se tepih kači u sušaru gde se osuši za dva do tri dana - u zavisnosti od vrste i debljine tepiha.

 • Foto

  Bojenje tkanina i kože

  Vašu garderobu ćete dobiti obojenu, osušenu i ispeglanu u našoj ambalaži. Vodite računa da će konac, u pravilu, ostati u istoj boji u kojoj je bio i pre bojenja, jer se konci proizvode uglavnom od sintetičkih vlakana. Po dobro uhodanoj Italijanskoj tehnologiji bojenje se vrši na specijalizovanoj opremi.

PONEDELJAK - PETAK
od 08:00 do 19:00 časova
SUBOTA
od 08:00 do 13:00 časova
NEDELJA
Neradan dan!
025 440 006 / 065 2 440 006
Pozovite za dodatane informacije.